Privatpraktiserende psykolog centralt i København og på Frederiksberg.

Jeg tilbyder samtaleterapi til unge, voksne og par.

Ejer af Psykolog Nina Lyngbak og medejer af Ung med Overskud. Ung med Overskud er specialiseret terapi for unge og studerende og er startet sammen med psykolog Nikolaj Hyll.

Samtaleterapi handler om at blive i bedre stand til at forstå sig selv og sine relationer samt at udvikle evnen til at håndtere de udfordringer vi møder gennem livet.

Der kan være forskellige grunde til at have brug for at tale med en psykolog. Det kan være et akut problem, det kan være et ønske at udvikle sig selv eller for at blive mere afklaret omkring en problemstilling.

Det er vigtigt for mig, at mine klienter oplever terapien som et tillidsfuldt og trygt rum, hvor de ikke føler at de skal præstere eller være på en særlig måde. Klienten skal have lov til at være, lige der hvor han/hun er.

Mine arbejdsområder

Jeg har flere års erfaring med terapi og har særligt arbejdet med følgende problematikker:

Selvværd

Angst og uro

Depression og nedtrykthed

Stress og udbrændthed

Perfektionisme

Ensomhed

Personlighedsforstyrrelser

Personlig udvikling

Smertehåndtering eller håndtering af alvorlig sygdom

Udfordringer i kærligheds forhold og andre nære relationer

Parforhold

Pårørende til psykisk- eller fysisk syge.

Metodisk trækker jeg på en bred vifte af forskellige psykoterapeutiske tilgange, herunder bl.a. kognitiv adfærdsterapi (som den primære), mindfullness, metakognitiv terapi og medfølelsesfokuseret terapi (Compassion Focused Therapy).

Om mig

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet, autoriseret af Psykolognævnet og har gennemført den 2-årige efteruddannelse i kognitiv adfærdsterapi på specialistniveau.

Før min uddannelse som psykolog tog jeg en bachelor i organisations- og arbejdspsykologi på Copenhagen Business School (HA.psyk).

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og SAKT (Selskab for Adfærds- og Kognitiv Terapi).

I flere år har jeg været ansat i et større psykologhus i indre København, hvor jeg arbejdede med udredning, rådgivning, behandling, selvudvikling og coaching for selvbetalere, klienter med henvisning fra egen læge samt borgere henvist fra kommune/jobcenter grundet psykiske problemer. I 2017 startede jeg egen praksis som privatpraktiserende psykolog.

Jeg modtager løbende supervision for at kvalitetssikre mit arbejde og prioriterer løbende deltagelse i kurser for at vedligeholde og opdatere min faglige profil.

På www.lyngbakpsykolog.dk kan du læse mere om mig, min baggrund, mine arbejdsmetoder og mine forskellige ydelser.

Praktisk

Du kan ringe eller skrive til mig for tidsbestilling. Du er desuden også velkommen til at ringe for at få en uforpligtende snak og for at finde ud af, om samtaleterapi er noget for dig og hvordan jeg vil kunne hjælpe dig.

Ring på 42492017 eller skriv på lyngbakpsykolog@protonmail.com

Priser

- Individuel samtale (ca. 55 min.): 950,-

- Parsamtale (ca. 90 min): 1500,-

- Individuel samtale til unge/studerende med ekstra rabat (ca. 55 min.): 750,- (kontakt for at høre, om jeg har ledige pladser til forløb med ekstra rabat).

Betaling

Kontant, mobilepay eller via bankoverførsel – du får selvfølgelig en faktura.

Afbud

Afbud skal meldes senest 24 timer før samtalen. På den måde har jeg mulighed for at give tiden videre til en anden.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Mange hilsner Nina Lyngbak