Hvis du har spørgsmål til søgning og valg af psykolog er du meget velkommen til at kontakte Psykolog Service Net direkte. Det samme gælder hvis du er en autoriseret, kompetent og engageret psykolog der vil høre mere om/gerne vil tilknyttes Psykolog Service Net.

Du kan ringe direkte på 29829174 Der er størst sandsynlighed for at vi kan tage telefonen, hvis du ringer man-tors kl. 0815-0845. Læg en besked hvis vi ikke svarer. Så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan også skrive en mail til hyllconsult@protonmail.com

Vi svarer tilbage på din besked hurtigst muligt.

 

Sikkerhed ift. personfølsomme oplysninger

PSN tager din personlige sikkerhed alvorligt og efterlever kravene i EU´s persondatalov, GDPR. Du kan se vores privatlivspolitik her.

PSN foreslår, at du skriver dit telefonnummer i mailen, hvis du skriver til os, så vi kan ringe til dig. Vi anbefaler, at du beskytter dine personlige data, ved ikke at skrive personfølsomme oplysninger på mail med mindre du selv har sikker, krypteret mail som vi har. Du kan stille spørgsmål og fortælle nærmere om dine ønsker til behandling/forløb hos psykolog samt evt. udfordringer og vanskeligheder når du taler med os i telefon.